Over Ons

Hoe wij uw school kunnen helpen een les meer te digitaliseren met Google Classroom.

U denkt erover om stap voor stap de leerling te laten doorgroeien naar een vorm van zelfstandig leren. Maar, hoe ver wilt u daarin gaan?… en hoe komt u daar? Leervisie ICT denkt graag met u mee richting digitalisering van uw les. Op basis van uw visie op “onderwijs en ICT” tonen wij u de weg vanuit “Google Classroom”. Deze leeromgeving dient als smeermiddel en houvast gedurende de reis. Laagdrempelig en in uw eigen tempo, gaat u samen op weg naar “lesgeven met de leerling aan het stuur”.

Het scholingstraject dat Leervisie biedt, bestaat uit workshops en het digitaal begeleiden van de leerkracht in haar vorderingen in ICT gebruik tijdens de les. Hoe werkt dat? U gaat direct aan de slag met techniek en ICT in de les, door het uitwerken van opdrachten. Deze worden u aangeboden vanuit “Google Classroom”, als onderdeel van de “Google G Suite”. Uw lidmaatschap van ons traject biedt u een constante toegang naar uw eigen leerweg, gebruikmakend van steeds digitalere oefen- en toetsmethodes. Kortom, door zelf te leren vanuit ”Google Classroom”, kunt u de perfecte vertaalslag maken naar de manier van werken in uw eigen les in groep of klas.

Interactieve werkvormen en techniek worden in onze workshops spelenderwijs toegediend, als aanvulling op uw reguliere lesstof binnen de methode. Hierdoor worden vaardigheden aangeleerd, die een leerkracht kan gebruiken om op een andere manier invulling te geven aan gestelde eisen van “kerndoelen” en leerlijnen, dichter bij de belevingswereld van uw leerling. Die vindt het maken van opdrachten opeens wél leuk en oefent graag met aansprekende voorbeelden. Dit biedt leerlingen tevens de kans om meer te gaan samenwerken en beter kennis te delen.

Door keuzes uit geboden inspiratiesessies bepaalt u bovendien zelf welke technieken en mogelijkheden het beste aansluiten bij uw eigen ideeën over modern onderwijs en lesgeven. En het mooie is: U kunt op elk gewenst moment hier een aanvang mee maken.

Wie is wie?

Jeff Schilders

mark-verbruggen

Mark Verbruggen

jaap-minnema

Jaap Minnema

Copyright © 2021 Leervisie

Skyhighmedia