Diensten

Als u een traject doorloopt, weet u wat er nog nodig is om de gewenste situatie te bereiken. We sommen hier de beschikbare diensten voor u op. Als u klikt op een dienst, gaat u naar een gedetailleerde beschrijving.

Traject: van bewustwording naar implementatie

Aan de hand van het “vier in balans” model wordt in vier sessies gewerkt naar een direct te implementeren plan. De onderdelen hiervan zijn bouwstenen, die de school gebruikt bij het inrichten van haar onderwijs- en het ICT-proces.  Toelichting: Van bewustwording naar implementatie

Traject: Slimmer leren mbv ICT

Aan de hand van het SAMR model wordt uitgelegd, hoe het bestaande leerproces slimmer gebruik kan maken van de mogelijkheden van ICT. Door een verdieping te geven aan de bestaande leerlijnen worden digitale vaardigheden schoolbreed ingezet. Toelichting "Slimmer leren mbv ICT"

Uitrol: implementatie totaal

Op basis van het advies is er een offerte gemaakt over de implementatie en de levering van de oplossing. De geleverde configuratie wordt werkend opgeleverd, waardoor u verzekerd bent dat zij op uw wensen aansluit. Door het monitoren en ondersteunen van de oplossing blijft deze ook in de komende jaren actueel.  Wilt u actie? Vraag een oriënterend gesprek aan.

Copyright © 2021 Leervisie

Skyhighmedia